Mercedes-Benz

Casa Auto Iaşi inaugurează primul showroom Mercedes-Benz din România la noile standarde

Inaugurare Showroom Mercedes-Benz Iaşi

Casa Auto inaugurează cel mai modern showroom Mercedes-Benz din România.

Cu o suprafață de peste 600 de metri pătrați, care permite expunerea de până la 15 modele, noul showroom Mercedes-Benz este reorganizat pentru a fi și mai funcțional pentru clienți. Astfel, spațiile confortabile de discuție și așteptare sunt dezvoltate într-o notă Modern Luxury.

Zona de service, de 1200 de metri pătrați este dotată cu aparatură modernă și organizată conform noilor standarde de calitate Mercedes-Benz, care optimizează procedurile de lucru pentru a oferi clienților servicii de și mai bună calitate și timpi mai eficienți. Totodată noile standarde înseamnă și oameni mai pregătiți prin școlarizări controlate de producătorul german pentru lucrările electrice, de mecanică, tinichigerie și tot ce înseamnă întreținerea și reparația unui autovehicul Mercedes-Benz.

Modern Luxury este noua tonalitate pentru imaginea brandului Mercedes-Benz și a gamei de modele reinterpretate special pentru cei care conduc un Mercedes-Benz. Pentru a fi în top, este nevoie de curaj pentru asumarea de noi responsabilități, de o gândire mereu avantgardistă și de îndrăzneala de a transforma ideile interesante în soluții convingătoare.

Conform noului concept Modern Luxury, Mercedes-Benz își menține imaginea de brand exclusiv și, totodată, abordabil, axat pe perfecțiune, dar accesibil celor care apreciază un condus de calitate.

Noua Clasă C deschide un nou capitol în povestea de succes Mercedes-Benz şi stabileşte noi standarde în segmentul premium al clasei medii. Multe inovaţii tehnice şi detalii de interior subliniază confortul revigorant şi sportivitatea rafinată ale limuzinei.

Construită după trei principii tehnologice - "Intelligent Drive", "Efficient Technology" și "Essence of Luxury" - noua clasă S extinde granițele tehnologiei auto către zone neexplorate până acum. Clasa S nu este un vârf tehnologic de gamă doar pentru Mercedes-Benz, acesta devine un nou reper al construcției de autoturisme.

Modelul GLA este al patrulea model compact de nouă generaţie Mercedes-Benz, care subliniază aspiraţia producătorului german de a deveni lider în materie de performanţă în segmentul SUV compact premium.

Aceste modele precum și împreună cu restul gamei Mercedes-Benz sunt disponibile pentru a fi testate la complexul Casa Auto din Șoseaua Păcurari nr. 177.

Cu ocazia inaugurării, domnul Boris Billich în calitate de CEO și președinte al Mercedes-Benz România a înmânat domnului Bogdan Pițigoi - președinte Casa Auto, o plachetă care marchează cei 15 ani de succes ai parteneriatului dintre Mercedes-Benz și Casa Auto. Atmosfera evenimentului a fost completată de binecunoscutul realizator de televiziune Cătălin Ștefănescu, în calitate de ambasador al brandului Mercedes-Benz.

Pentru mai multe detalii despre noul showroom, Casa Auto Iași și Mercedes-Benz, ne puteți contacta la contact@casaautois.ro.